Luxaflex in Nieuwegein, Houten en Utrecht

Horizontale en verticale jaloezie lamellen

Naast de “klassieker” ,de horizontale jaloezieën van aluminium, zijn deze nu ook verkrijgbaar in hout, textiel en kunststof. De horizontale jaloezioe wordt in de volksmond ook nog weleens Luxaflex genoemd, maar eigelijk is dit gewoon een merknaam. Thuisin hendriks Nieuwegein heeft ook andere kwaliteitsmerken zoals:
BéCé, Copa, VELUX, Multisol en natuurlijk ...Luxaflex.


Je hebt bij Thuisin Hendriks Nieuwegein de keuze uit maar liefst 220 kleuren. Hout zorgt voor een warme uitstraling is leverbaar in diverse kwaliteiten of kies voor bamboe. Textiel lamellen zijn de ultieme combinatie tussen enerzijds het zachte van textiel en anderzijds het strakke van horizontale jaloezieën. De lamellen hebben een stoere breedte van maar liefst 50 mm en filteren het licht op subtiele wijze. Horizontale jaloezieën zijn ook heel goed te combineren met gordijnstoffen.


Verticale jaloezieën, oftewel lamellen, zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen.


Kom eens langs in onze grote showroom in Nieuwegein (regio Utrecht) en laat u inspireren door onze collectie horizontale Luxaflex en verticale lamellen / jaloezieen.