Thuisin Hendriks Nieuwegein

Raamdecoratie specialist in regio Utrecht


Raamdecoratie producten


Maak kennis met de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van raamdecoratie.
Thuisin Hendriks Nieuwegein heeft een breed assortiment raamdecoratie en werkt uitsluitend met kwaliteits merken zoals: Luxaflex, BéCé Look, Multisol, Copa, VELUX, Jasno.

Plissé's

Prachtige kleuren, mooie structuren en bijzondere materialen. Dit alles vindt u terug in de collectie. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. De collectie biedt lichtdoorlatende, transparante en geheel verduisterende stoffen. Lees meer...

Horizontale en verticale jaloezie lamellen

Naast de “klassieker” ,de horizontale jaloezieën van aluminium, zijn deze nu ook verkrijgbaar in hout, textiel en kunststof. Lees meer...


Rolgordijnen

De rolgordijnencollectie kent vele verfijnde kleuren; antiek wit, glanzend ivoor, warm bruin en oud-Hollands blauw. Kleuren die passen bij deze tijd en zijn gecreëerd met de grootste precisie. Daarnaast zijn er ook prachtige dessins en natuurstoffen. Lees meer...

Duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof is vernuftig geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de stof 'open' te zetten zodat het buitenlicht maximaal binnenvalt. Zet u de stof zo dat de banen elkaar half overlappen, dan heeft u halve lichtinval. Zet u de stof in de gesloten stand, dan houdt u het meeste licht (en nieuwsgierige blikken) buiten.

Dit product moet u eens in levende lijve zien en beleven! Kom naar Thuisin Hendriks Nieuwegein en laat u inspireren door de grote collectie duo rolgordijnen raamdecoratie.

Vlinderjaloezieen

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Zijn de lamellen uitgevouwen dan oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De collectie bestaat uit vier verschillende kleurpaletten, namelijk beige, coolgray, warmgray en colour. Van neutraal wit, warm beige tot strak grijs.

Laat u inspireren in onze showroom in Nieuwegein door de grote collectie vlinder jaloezieen. Tot ziens bij: Thuisin Hendriks.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen collectie bevat de meest trendy dessins zoals vrolijke cirkels en lieve bloemetjes. De wat chiquere stoffen geven uw vouwgordijn klasse. Wat te denken van luxe stoffen waar chenille garens in zijn verwerkt? Ook van stoffen met een stoere look kunt u vouwgordijnen op maat laten maken.

De collectie biedt een ruime keuze uit verschillende modellen. De modellen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk. Het bloezend vouwgordijn valt aan de voorzijde in soepele horizontale plooien, ook als het vouwgordijn geheel is neergelaten. Ook kunt u kiezen voor het model waarbij de baleinen aan de voorzijde zitten. De baleinen hebben bij dit model een mooie decoratieve functie, in plaats van alleen een functionele!

Laat u inspireren in onze grote raamdecoratie showroom en kom eens de vele mogelijkheden bekijken van de vouwgordijnen. Thuisin Hendriks Nieuwegein biedt kwaliteit en service voor scherpe prijzen.